من هم انتظار نداشتم اما اینجا را ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا را هم ببینید :
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-older.html
بالاش نوشته که تا کی ساپورت میکنه این کاری حرفه ای هست که همه شرکت های بزرگ انجام میدند و محصول قبلی را تا مدتی پشتیبانی می کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
دانلود نسخه جدید Firefox ویرایش 3.0.1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشاهده تغییرات
دانلود نسخه 3.0.1
سرور اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سرور دوم
Âli rângêr (24-09-08), Emperatour (19-07-08), KING (16-09-08), Shahryar (24-09-08)
هر دو نسخه ی موجود از Mozilla Firefox یعنی 2 و 3 ، بروز رسانی شد .
Mozilla Firefox 3.0.2 Final
Download Firefox 3.0.2 for Windows - 7.15 MB
Download Firefox 3.0.2 for Linux - 8.66 MB
Download Firefox 3.0.2 for MacOS - 17.1 MB
All Downloads
Mozilla Firefox 2.0.0.17 Final
Download Firefox 2.0.0.17 for Windows - 5.73 MB
Download Firefox 2.0.0.17 for Linux - 9.22 MB
Download Firefox 2.0.0.17 for MacOS - 17.0 MB
All Downloads
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Âli rângêr (24-09-08), D J V A H I D (24-09-08), Shahryar (24-09-08)
به نظر من نسخه های 3.0. نسخه های ضعیفی هستند . پیشنهاد میکنم از نسخه Beta 1 Pre نسخه 3.1 استفاده کنید :
دانلود نسخه FireFox 3.1 Beta 1 Pre برای ویندوز
و آن جا "انسانیت" است ..
|
ولی شهریار من این نسخه 3.2 رو نصب کردم تفاوت رو احساس کردم. واقعا به نظر من از نسخه قبلی سرعتش بالاتره !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تائید میشه من هم همین 2 پیش گرفتم واقعا سرعت عجیبی در بارگذاری صغحات دارهولی شهریار من این نسخه 3.2 رو نصب کردم تفاوت رو احساس کردم. واقعا به نظر من از نسخه قبلی سرعتش بالاتره !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدرود یا حق
ببینید 3.0.2 ممکنه سرعت نسبتا خوبی داشته باشه اما تهش ادامه نسخه 3.0 هست ! این نسخه را دارند میدند که فعلا یوزر ها سرم گرم باشند و بعدا این نسخه را جایگزین ساپورت به جای 2.0 کنند . اما اصل کار موزیلا و تیم Developer روی 3.1 هست که کلا خیلی تفاوت ها با 3.0 و زیر شاخه هاش داره از جمله بهبود یافتن هسته و CSS Selector ها که در نتیجه اسید را با امتیاز 87 میتونه پاس کنه ! 2- سرعت نسبتا زیاد 3- Ctrl+Tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کنید خبرش را توی کلوب فایرفاکس بگذارید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (26-09-08), Fusion (25-09-08)
Mozilla Firefox 3.0.3
Fixes:
کد:Fixed a problem where users were unable to retrieve saved passwords or save new passwords (bug 454708)
Download Firefox 3.0.3 for Windows - 7.15 MB
Download Firefox 3.0.3 for Linux - 8.66 MB
Download Firefox 3.0.3 for MacOS - 17.1 MB
All Downloads
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 26-09-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (26-09-08), KING (14-10-08), Shahryar (27-09-08)
هنوز چند روزی از انتشار نسخه 3.2 نگذشته که نسخه 3.3 هم اومده !؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من طرفدار شدید مزیلا فایر فاکسم این ورژن آخریش هم خیلی عالی از لحاظ مخصوصاً آدرس بار...
اما یه بدی داره اونم حجمش که وقتی 4 5 تا تب باز می کنی 120 130 مگ از رم می گیره....من حتی تا 180 مگ هم رسیدم...ولی بازم عالیههههههههههههههههههههه هبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (27-09-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks